Web Tárhely

Web Tárhely szolgáltatásunkról
Dedikált web szervereken professzionális tárhely szolgáltatásokat nyújtunk. Minden tárhely kezel PHP-t és CMS-t, a nagyobbak adatbázis kezelésére is képesek. Levelező rendszereink ügyesen és biztonságosan kezelhetőek! IspCP Omega tárhely kiszolgáló adminisztrációs felületünk nem csak nagyon könnyen kezelhető, hanem az egyik leg biztonságosabb a piacon. Segítségével aldomainek hozhatóak létre, kezelhetőek az e-mail, az FTP, és az adatbázis hozzáférések, és fiókok. Innen érhető el a látogatottsági web statisztika is, amit már minden tárhelyhez biztosítunk. A statisztika 18 táblázata rengeteg hasznos információval szolgál a látogatottságról, és a kereső optimalizáció eredményéről. Könnyen áttekinthetősége és részletessége az egyik legjobbá teszi a piacon, és fontos eszközt ad a web fejlesztésekhez.

Megrendelés menete
Az alábbi táblázatból válassza ki a legmegfelelőbb tárhely csomagot, majd lépjen velünk kapcsolatba a megrendelés menüpont alatt! Ha a tárhelyhez domaint is szeretne, böngésszen domain végződéseink között!

Online megrendelés

Domain ajánlataink

Web tárhely ajánlatunk:

Csomag Tárhely MySQL PHP, CMS Aldomain E-mail Nettó éves díj Megrendelés
T-1 300 MB nincs van 1 db 3 db 5.500 Ft Megrendelem
T-2 1 GB nincs van 3 db 10 db 6.000 Ft Megrendelem
T-3 2 GB van van 5 db 15 db 7.500 Ft Megrendelem
T-4 5 GB van van 10 db 20 db 9.500 Ft Megrendelem
T-5 10 GB van van 15 db 50 db 11.000 Ft Megrendelem
T-6 25 GB van van 25 db 50 db 17.000 Ft Megrendelem

Rendszergazdai szolgáltatások

Rendszergazdáink vállalnak tárhellyel kapcsolatos teendőket. Mindent megteszünk, hogy weboldala sikeres lehessen!

Árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!

Viszonteladóknak

Viszonteladók, és nagyobb megrendelők jelentős kedvezményekben részesülhetnek. További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba!